Aparitii in presa

Apariții în Presă

promo Craciun2021

 

 

AGORA

 

DIEZ.md

 

Media.org

 

Agrobiznes.md

 

 

 

 

 O.C.N ‘’SMART CREDIT’’ S.R.L în tandem cu parteneriatul extern

         O.C.N ‘’SMART CREDIT’’ S.R.L continuă să-și diversifice gama de produse creditare, competitive pe piața financiară, orientate spre necesitățile clienților săi din diferite domenii. Astfel, în  urma unei analize minuțioase a cererilor clienților, compania pune un accent deosebit pe suportul financiar pentru micii întreprinzători, atât din mediul rural, cât și din  mediul urban. Drept exemplu servește ultimul produs: ,,Business la feminin,, care este destinat femeilor  ce-și propun înființarea unei afaceri sau altfel spus, compania susține business-ul start-up în rândul femeilor. Accentul pus pe dezvoltarea segmentului micilor întreprinzători a devenit un obiectiv major, atât pentru companie, cât și pentru partenerii săi externi, cu care compania O.C.N ‘’SMART CREDIT’’ S.R.L  cooperează fructuos în ultimii 11 ani ai săi de activitate. Astfel, în această perioadă, compania a reușit să atragă mai mulți parteneri externi cu renume, cum ar fi: KIVA MICROFUNDS (SUA), CoopEst Netherland, Oiko Credit, Fundation Grameen Credit Agricole (Franța). Recent, O.C.N ‘’SMART CREDIT’’ S.R.L, în urma parteneriatului cu  HELENOS, a obținut un credit în sumă de 500 000 EURO, pe o perioadă de 3 ani, destinat micilor antrepernori din diferite domenii (agricultură, comerț, producere) din domeniul rural. Această cofinanțare a fost susținută de Uniunea Europeană, prin programul Employment Social Inovation (EASI). Datorită acestor parteneriate și, respectiv, finanțări externe, O.C.N ‘’SMART CREDIT’’ S.R.L capătă tot mai multă încredere și loialitate din partea clienților săi. Acest fapt ne demonstrează deschiderea a două noi sucursale în municipiile Cahul și Edineț, în perioada pandemică, o perioadă fără precedent și extrem de dificilă, însă care nu a stopat dezvoltarea rețelei de sucursale a companiei. 

Așadar, O.C.N ‘’SMART CREDIT’’ S.R.L este prezentă în toată țara: de la nord, la sud (Cahul, Căușeni, Cimișlia, Chișinău, Călărași, Ungheni, Rîșcani, Edineț – https://smartcredit.md/contacte/ , cu diverse produse creditare competitive (consum, business, start-up) și deservire înaltă pentru clienții săi curenți și potențiali.

Acum ne puteți contacta on-line https://credit.smartcredit.md/.

facebook2 https://www.facebook.com/SMARTCREDITs    

Call-center 022 20 20 20

Vă așteptăm cu drag!

Helenos3

Medalie de aur!

O.C.N."SMART CREDIT" S.R.L a câștigat medalia de aur în cadrul concursului național NOTORIUM TRADEMARK AWARDS, concursul mărcilor comerciale recunoscute de public, prin votând securizat și transparent, în regim online.
Mulțumim clienților care cred în modelul de afaceri de succes al companiei "SMART CREDIT" și în echipa sa de profesioniști

 

O.C.N.,,SMART CREDIT,, S.R.L. – PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE!

Se spune că ceea ce nu ne învinge, ne face mai puternici, iar de la această premisă a pornit și  SMART CREDIT în  actualul context generat de pandemia COVID-19, în care, dezinvolt, este pusă față-n față cu dificultatea, imprevizibilul și soluționarea tuturor impedimentelor. Este evident faptul că activitatea clienților companiei, precum și veniturile acestora pot fi afectate de situația creată în țară, de aceea continuarea unei conlucrări profesioniste este oportună atât pentru clienți, cât și pentru companie. În acest sens, compania a întreprins următoarele măsuri:

1. Ținând cont de apelurile autorităților Republicii Moldova privind prevenirea răspândirii COVID-19, O.C.N ,,SMART CREDIT,, S.R.L a redus programul de lucru în rețeaua naționala de sucursale: Ungheni, Călărași, Cimișlia, Căușeni, Cahul, Rîșcani și Chișinău -  08:00-16:00, fără pauză de masă. Angajații sunt dotați cu măști, mănuși și soluție dezinfectantă. Este respectată distanța socială, numărul clienților este limitat conform cerințelor impuse. Totodată a fost redus numărul de angajați prin metoda lucrului la distanță și concedii plătite.

2. Deoarece, mereu, a dat dovadă de responsabilitate și integritate, compania vine în întâmpinarea clienților săi care se confruntă cu imposibilitatea temporară de achitare a ratelor la creditele de consum, ipotecare, business, etc. Astfel, la solicitările motivate ale clienților, în mod individual, se oferă posibilitatea de a fi anulată aplicarea penalităților pentru întârzierea plăților la credite și dobânzi calculate în perioada 17.03.2020-31.05.2020; amânarea plăților la credit până la data de 31.05.2020, poate fi stabilită în mod individual în baza cererii depuse de client; modificarea condițiilor de plată a plăților aferente creditului se va efectua fără a percepe comisioane.

3. Pentru a minimiza riscul pentru sănătatea angajaților şi clienților, dar și a preveni răspândirea virusului, compania oferă posibilitatea de a scrie cereri de credit online, accesând https://credit.smartcredit.md/. Totodată, clienții pot achita online și ratele la creditelor curente: ghișeele SMART CREDIT, terminalele RunPay, terminalele BPay, Internet Banking, accesând https://www.maib.md/ro/internet-banking/.

Așa cum timpul nu stă pe loc, iar natura nu poate intra în carantină, agricultorii continuă lucrările de sezon indiferent de situația epidemiologica. În acest sens, SMART CREDIT susține sectorul agricol, cu oferta de credite cu destinație AGRICULTURĂ și BUSINESS. Ținându-se cont de specificul sezonier al activității, se oferă perioadă de grație pana la 6 luni sau posibilitatea de elaborare a unui grafic flexibil. La fel, poate fi refinanțat unul sau mai multe credite active la SMART CREDIT din sursele creditului solicitat la compania dată, adică posibilitatea de a închide creditul sau creditele curente, rămânând cu un singur credit active la SMART CREDIT. Pentru aceasta este nevoie ca creditele active sa fie achitate fără întârziere minim 3 luni. Un alt produs Special pentru clienții fideli ai companiei este creditul PREAPROBAT. Acesta reiese din istoricul sumelor beneficiate la SMART CREDIT (până la 30 000  lei, pe o perioadă de 24 luni și fără fidejusor ), precum și istoria excelentă de achitare. În urma analizei particularităților menționate mai sus, clientul este anunțat despre aprobarea în prealabil a unui credit de care poate beneficia. Cererea on-line de credit poate fi depusa la http://credit.smartcredit.md/

În această situație dificilă pentru țara noastră, SMART CREDIT face tot posibilul de a veni în ajutor nu doar clienților săi, dar și celor care astăzi le revine misiunea vitală de a lupta cu epidemia și a proteja populația de virusul COVID-19, acesta, fiind, întreg personalul medical din țară. Astfel, la data de 27.03.2020, administrația SMART CREDIT a făcut o donație pentru Secția de boli contagioase a Spitalului Raional din Ungheni în valoare de 10.000 lei. În urma donației respective, pacienții vor beneficia de 25 seturi de lenjerie de pat și tot atâtea perne.

SMART CREDIT – Pentru o viață mai bună! Sănătatea are prioritate, aveți grijă de Dumneavoastră și de cei din jur!

Pentru întrebări ne puteți contacta la: 0 236 235 50 sau 0 674 844 71
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/SMARTCREDITs
Website: http://credit.smartcredit.md/

SMART CREDIT – PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ!

            O.C.N ’’SMART CREDIT’’ S.R.L este organizația de creditare nebancară care își începe activitatea la 5 mai 2010, în orașul Ungheni, având drept scop susținerea financiară a persoanelor fizice pentru o viață mai bună, oferind, astfel, credite pentru îmbunătățirea condițiilor și nivelului de trai prin soluții financiare accesibile și optime. Treptat, odată cu atragerea investițiilor străine (KIVA MICROFUNDS (SUA), ENVEST(SUA), COOPEST NETHDERLAND, GLS ALTERNATIVE Investments-Mocrfinanzfonds, FOUNDATION GRAMEEN Credit Agricole (Franța), OIKOCREDIT), compania, cu pași virtiginoși, își dezvoltă spectrul de servicii creditare nebancare, cum ar fi: credite imobiliare, credite business, credite de refinanțare, credite expres, credite de consum. Beneficiarii acestor tipuri de credite nebancare pot fi atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice ale căror venituri pot avea diverse surse: salarii, pensii, remitențe, business, etc., iar graficul de rambursare al creditului este stabilit conform specificului sursei de venit în mod individual, criterii care ne deosebesc de alte companii din același domeniu. Un element de bază în procesul accesării unui credit este analiza costului acestuia. Costul unui credit variază în funcție de 3 factori: destinație, termen și garanții. Astfel, un credit cu destinația business va implica costuri mai mici în comparație cu un credit de consum. La fel și creditul pe termen scurt va presupune un preț mai mic, decât cel pe termen lung. Un credit poate fi atât cu gaj (asigurat de un imobil), cât și cu sau fără fidejusiune. Alte costuri ce apar în momentul accesării unui credit, pot fi: de analiză dosar, de acordare a creditului, de administrare, de penalizare, de rambursare anticipată, costuri aferente asigurărilor, de administrare cont curent și alte taxe. Un indicator extrem de util care include toate costurile unui credit este dobânda anuală efectivă (DAE). Acest indicator include dobânda ce urmează a fi achitată, precum și comisioanele aferente ale acestuia și le exprimă într-o singură cifră.

            În urma unui sondaj efectuat în baza opiniilor clienților companiei s-a constatat următoarele particularități forte: deservirea, accesibilitatea, competitivitatea și operativitatea – calități de care ne mândrim!

Succesul și dinamismul companiei se datorează echipei SMART CREDIT care, zilnic, își demonstrează profesionalismul, corectitudinea, accesibilitatea, transparența, promptitudinea și respectul față de clienții săi. Astăzi, SMART CREDIT își desfășoară activitatea în mai multe orașe ale țării: Ungheni, Călărași, Chișinău, Căușeni, Cimișlia, Rîșcani și în viitorul apropiat în Cahul, unde vă așteptăm cu drag!

SMART CREDIT promovează educația financiară

SMART CREDIT promovează educația financiară în rândurile clienților, dar și potențialilor clienți.

În decembrie 2018, SMART CREDIT a demarat o campanie de Educație Financiară în care grupul țintă au fost oamenii simpli de la sate, reprezentanți ai instituțiilor de stat, dar și elevii din instituțiile de învățământ din Ungheni.

Potrivit reprezentanților SMART CREDIT, scopul acestei campanii este de a-i învăța pe clienți principalele noțiuni financiare. ”Educația financiară constă, în primul rand, în informarea oamenilor de rând, în principal de la sate despre costurile unui credit, despre calcularea corectă a veniturilor, despre utilizarea unui credit pentru activități ce aduc venituri. Iar drept rezultat, colaborarea cu clienții și potențialii clienți devine mai ușoară”, a subliniat Tatiana Pavlov, șef al Departamentului Strategii SMART CREDIT Ungheni, care este și inițiatoarea aceste campanii.

Startul campaniei de educație financiară a fost dat în luna decembrie 2018,  la biblioteca din Frăsînești, unde au participat 15 persoane. Ulterior, doi dintre aceștia au devenit clienți SMART CREDIT. Apoi, în luna ianuarie 2019 a urmat o nouă instruire și la Biblioteca publică din Milești (Nisporeni), la care au participat 22 de persoane. Și de aici, doi dintre aceștia au devenit clienți SMART CREDIT.

De Educația Financiară au beneficiat și angajații instituțiilor de stat din Ungheni. Este vorba de Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă din Ungheni, dar și Direcția de Statistică, sau Casa Teritorială de Asigurări Sociale.

Nici elevii instituțiilor de învățământ din municipiul Ungheni nu au ratat șansa de a afla mai multe detalii privind educația financiară. Astfel, cu ocazia desfășurării săptămânii internaționale a Educației Financiare, ce s-a desfășurat în perioada 25 – 29 martie 2019, au fost organizate întâlniri și cu elevii de la Liceul ”Mihai Eminescu”, dar și de la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Ungheni.  În cadrul acestor întâlniri, pe lângă noțiunile de bază, s-a abordat și ceea ce ține de planificarea bugetului familiei.

Alte instruiri au fost organizate și la gimnaziul din Chirileni, Spitalul Raional Ungheni, Colegiul de Medicină, Școala Profesională, Colegiul Industrial, etc. ”A fost o instruire utilă, mai ales că elevii erau în ultimul an de studii și au aflat despre toate aceste noțiuni dintr-o sursă credibilă”, a menționat Natalia Șobraneschi, profesoară la disciplina economică la Colegiu Agroindustrial din Ungheni.

În total, de instruirile privind educația financiară au beneficiat 383 de persoane, dintre care 12 au devenit clienții SMART CREDIT.

De subliniat că, SMART CREDIT pune accent în desfășurarea campaniei respective pentru a promova produsele și serviciile SMART CREDIT, pentru a atrage clienți noi, dar și pentru că, așa cum afirmă Marina Chiriac, expert superior în creditare, importanța Educației financiare constă în faptul că creditul trebuie să îți aducă venit și să poată fi acoperit din venituri suficiente. ”Suntem social – responsabili, informând clienții despre condițiile de acordare ale unui credit, dar și riscurile aferente acestuia”, a subliniat dânsa.

Comunicat de presă privind rezultatele 2016

BRICENI: str. Independenței 1, nr.3, tel.: 0 698 36 060
CAHUL: str. 31 August 1989, nr.13, tel. 0 677 22 522
CĂLĂRAȘI: str. Mihai Eminescu, nr.28, tel. 0 244 24 999, 0 677 043 61
CĂUȘENI: str. Ștefan cel Mare, nr.1/C, tel. 0 621 47 692
CHIȘINĂU: bd. Iu. Gagarin, nr.1, tel. 0 22 22 05 92, 0 677 04 343
CIMIȘLIA: str. Barbu Lăutaru, nr.1/2, tel. 0 241 248 99, 0 677 00 646
DROCHIA: str. 31 August 1989, nr.33, tel.: 0 676 44 677
EDINEȚ: str. 31 August 1989, nr.21/4, tel. 0 601 70 190
HÎNCEȘTI: str. Chișinău, nr.6, tel.: 0 682 48 222
RÎȘCANI: str. Independenței, nr.13, tel. 0 256 921 11, 0 674 11 677
UNGHENI: str. Crestiuc, nr.10, tel. 0 236 236 50, 0 677 49 792
UNGHENI: str. Națională, nr.10, tel. 0 236 235 50, 0 676 83 368

CALL-CENTER 022 20 20 20

Flag_of_Europe  SMART CREDIT este cofinantat de Helenos care este sustinut de Uniunea Europeana prin Programul
Employment and Social Innovation (EaSI)

© 2013 - 2021 SmartCredit. All rights reserved.

VREAU CONSULTAȚIE
Cererea a fost trimisă cu succes, asteaptă până vei fi contactat de către noi!
VREAU CONSULTAȚIE
În ce interval dorești să te contactăm: