Sfaturi pentru Agricultori

Un sfat pentru Agricultori

Ce trebuie de făcut la moment pentru a redresa situația agrară și economică care s-a creat la plantațiile de grâu în urma secetei?

Ce trebuie de făcut la moment pentru a redresa situația agrară și economică care s-a creat la plantațiile de grâu în urma secetei? Vița de vie. Lucrările fitotehnice în perioada de vegetație de primăvară. Cultura altor plante printre plantațiile mici de viță de vie. Protecția viței de vie de boli și dăunători. Înființarea plantațiilor pomicole. Soiurile înregistrate în Republica Moldova în registrul de stat. Protecția livezilor de boli și dăunători și scheme de tratări. Amplasarea prisăcăriei sau a stupinelor și creșterea și îngrijirea albinelor primăvara. Legumicultura protejată: condițiile agrotehnice de cultivare a legumelor și măsurile de protejare contra bolilor și dăunătorilor. Situația creată la cultura de floarea soarelui după sezonul rece și ultimele ploi. Cum să păstrăm calitatea fructelor și legumelor? Cum are loc irigarea serei? Cum verificăm nivelul PH al solului și a apei? Unde se face analiza amplă a solului și a apei? Sfaturi utile și practice. Lucrările necesare de îndeplinit la moment la plantațiile de viță de vie: înlăturarea colipeților, aranjarea în spațiu și legatul lăstarilor verzi și cositul printere rânduri. Solul - cea mai mare bogăție a noastră. Sfaturi despre valorificarea și menținerea solului. Utilizarea iodului la tratarea bolilor la fructe, legume și alte culturi. Ce impact are iodul asupra culturilor de roșii, varză, cartofi, fructe și pomușoare.. Măsuri de protecție în lucru cu chimicalele. Sfaturi importante și practice pentru agricultori. Cum să pregătim solul pentru seră? Probleme de creștere a legumelor în seră și în câmp deschis. Cine e cicada și cum influențează asupra creșterii legumelor? De ce este importantă înierbarea viilor și livezilor? Dl Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație, dă cîteva sfaturi la acest subiect. Totodată, dlui împărtășește informații despre tehnologii moderne la creșterea cerealelor. Sfaturi utile și practice pentru fiecare agricultor! Problemele curente create în apicultură. Care sunt motivele scăderii volumului de miere și dezvoltarea slabă a familiilor de albini? Necesitatea bazinelor acvatice se simte tot mai mult, în special în anul secetos. Dl Tudor Șeptelici, specialist în agricultură, vinificație și apicultura, oferă sfaturi utile și practice din experiența proprie. Un sfat pentru agricultori. Astăzi vorbim despre necesitatea irigării în lupta cu seceta. Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație vorbește despre nevoi complexe de realizat pentru a face față problemelor stringente cauzate de secetă. Sfaturi utile și practice din experiența proprie.  Ce sa facem cu recolta slabă a porumbului din anul acesta? Dl Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație, propune câteva sfaturi de pregătire a furajelor pentru animale din roada de cereale și ne îndeamnă să valorificăm ceea ce avem.Sfaturi utile și practice din experiența proprie. Sfaturi noi pentru agricultori continuă. Astăzi vorbim despre transformările fermentative ale gunoiului de grajd. Sfaturi utile și practice din experiența proprie al dlui Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație. Cum au loc transformările fermentative ale gunoiului? Astăzi dezvăluim procesele chimice de fermentare a gunoiului. Dl Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație, vorbește și despre cloroza, problemă apărută la vița de vie acum, la început de toamnă.Sfaturi utile și practice din experiența proprie. Cum se face un vin alb, sec, de calitate, de casă? Dl Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație se împarte cu O rețetă unică, pe care o folosește mai bine de 50 ani.Sfaturi utile și practice din experiența unui vinificator! Cum se produce vinul Cagor în condiții de casă? Cu sfaturi practice despre propria tehnologie de fabricare a Cagor-ului, vine dl Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație. Cum se produce vinul roșu în condiții de casă? Despre secretele tehnologiei de producere al acestui vin ne povestește dl Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație. Sfaturi utile și practice din experiența personală de vinificator. Fermentarea vinului alb european în condiții de casă. Domnul Tudor Șeptelici, specialist în agricultură și vinificație, împărtășește, în detalii, secretele ciclul de fermentare a vinului alb. Sfaturi utile și practice din experiența proprie. Dacă vinurile sunt ,deja, așezate în butoaie, e timpul să facem și ceva mai tare - țuică de casă. Cum producem corect țuica de casă și cum o distilăm. Cultura consumului vinului. Cum scoatem vinul de pe drojdie? De ce este important să facem această procedură cu vinul nou? La sfat cu un apicultor începător Dăunătorii în sere - una din cele mai mari probleme cu care se confruntă crescătorii de legume. La sfat cu crescători de legume în sere. Care sunt lucrările de toamnă la livada de mere, prune si nuci și când se fac ele? La sfat cu horticultor experimentat.
BRICENI: str. Independenței 1, nr.3, tel.: 0 698 36 060
CAHUL: str. 31 August 1989, nr.13, tel. 0 677 22 522
CĂLĂRAȘI: str. Mihai Eminescu, nr.28, tel. 0 244 24 999, 0 677 043 61
CĂUȘENI: str. Ștefan cel Mare, nr.1/C, tel. 0 621 47 692
CHIȘINĂU: bd. Iu. Gagarin, nr.1, tel. 0 22 22 05 92, 0 677 04 343
CIMIȘLIA: str. Barbu Lăutaru, nr.1/2, tel. 0 241 248 99, 0 677 00 646
DROCHIA: str. 31 August 1989, nr.33, tel.: 0 676 44 677
EDINEȚ: str. 31 August 1989, nr.21/4, tel. 0 601 70 190
HÎNCEȘTI: str. Chișinău, nr.6, tel.: 0 682 48 222
RÎȘCANI: str. Independenței, nr.13, tel. 0 256 921 11, 0 674 11 677
UNGHENI: str. Crestiuc, nr.10, tel. 0 236 236 50, 0 677 49 792
UNGHENI: str. Națională, nr.10, tel. 0 236 235 50, 0 676 83 368

CALL-CENTER 022 20 20 20

Flag_of_Europe  SMART CREDIT este cofinantat de Helenos care este sustinut de Uniunea Europeana prin Programul
Employment and Social Innovation (EaSI)

© 2013 - 2021 SmartCredit. All rights reserved.

VREAU CONSULTAȚIE
Cererea a fost trimisă cu succes, asteaptă până vei fi contactat de către noi!
VREAU CONSULTAȚIE
În ce interval dorești să te contactăm: